Jisses vad tiden går fort!

Senast vi hade valpar var jag arbetslös och hade inga barn. Jag kunde hänga i valplådan hela dagarna och fota mängder och på kvällarna hann jag redigera bilder och blogga långa inlägg varje dag. Nu jobbar jag heltid (min man har semester och är hemma såklart så valparna är inte lämnade åt sitt öde alls) och är mamma till två barn som dessutom har sommarlov och vill hitta på en massa kul. Jag lägger all tid jag kan på valparna, men det blir inte mycket fotat och ännu mindre bloggat. Men, men man får prioritera liksom. Fördelen med kombinationen barn och valpar är att valparn blir vana vid barn, höga ljud och en massa liv runt sig. Och barnen får lära sig att ta det lugnt och vara försiktiga med valparna. Win-win! På alla punkter utom det där med bloggandet. Och min sömnmängd 😉

Iaf så utvecklas de små i en rasande takt såklart. De är 3,5 vecka och skuttar runt, viftar på svansarna, kommer framspringandes när man kommer och klättrar upp i knät, biter med sina första små nåltänder i nån tå eller tröja, busar med varandra och utforskar världen.

image image

När Mello träffade valparna på nära håll första gången 😍 Han är såååå försiktig och sååå artig, men nyfiken.

image image

Grannbarnen är såklart gossugna nu när de äntligen är välkomna att hälsa på valparna. Och valparnas egen lillhusse är som så stolt att få visa upp dem.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.