Maja

RLDn RLDf O’Mullan’s Drafted Chamomile SE46702/2016, född 2016-07-09

e. Caliquin’s True Grit At Ostra Greda

u. RLDn RLDf Roses and Dreams Blowing Stardust

Lång svans, fulltandat saxbett

Hd: B/B, ED: ua

Ögonlyst ua december -20

HSF4: +/+ (fri), MDR1: +/?

Ck på utställning

RLDn, RLDf

Känd mental status med 1a på skott

Maja är vår keeper ur Latte/Duke-kullen. Hon är en ständigt lika glad, social och nyfiken liten hund. Hon är otroligt okomplicerad och lätt att ha att göra med i alla situationer. Hon har ärvt sin mammas racertunga som hon använder så fort hon får chansen. Hon är väldigt snabb och har en imponerande kroppskontroll. Hon har massor med will to please och är alltid sugen på att samarbeta. Hon är lättmotiverad och lättbelönad med godis. Föremålsintresset är inte hennes starkaste sida och hon är lite segstartad i kamp, men kampar bra när hon väl startat. Jag ska erkänna att jag inte lagt något fokus på att utveckla kampen heller. Maja är barnens bästa kompis och är den hunden i flocken som alla förälskar sig i och vill ta med hem.

Maja är trygg i alla miljöer, uppskattar alla människor och går fint ihop med både hundar och andra djur. Hon är alltid lika snäll men har också en pondus och kan utan att ta i med ”hårdhandskarna” styra upp vilda unghundar på ett fint sätt. Hon är en ”förarmjuk” hund som alltid vill göra rätt, utan att vara vek.

Maja flyttade sommaren -21 på foder till sin matte Kristina. De har nog alltid hört ihop egentligen och mina argument för att hålla kvar henne hemma började ta slut helt enkelt. Nu bor hon med sin kullsyster Dizla och halvsyster Heli, tränar, tävlar och delar kudde i sängen med Kristina och har det helt underbart där!

image

IMG_1807 IMG_3394

IMG_3403 IMG_5631 IMG_1787