Alla sålda och RIP Musen

Vår lilla Mus kämpade på bra men växte inte utan magrade istället. Så i förrgår fick vi ge upp och låta henne somna in. Det känns orättvist och sorgligt, kanske allra mest för att hon hade kunnat göra någon väldigt lycklig, någon som nu står utan valp i den här kullen. Men samtidigt är det så moder natur fungerar, vissa är inte meningen att de ska klara sig och det är tyvärr bara att acceptera hur ont det än gör i hjärtat.

I förrgår tog jag också mod till mig och tog de slutgiltiga besluten i vilka som ska få lov att förvalta våra lakritskarameller. Svåra val för intresset har varit otroligt stort för den här kullen och tårarna föll när jag tryckte på send till ett par av alla mejl jag skickade för det gör mig ont att inte kunna sälja till människor som känts så fullständigt rätt som en del gör. Men jag kan ju inte klona valparna hur gärna jag än vill… Förhoppningsvis finns det valpar här igen nästa år, men det är ju långt dit.

Såklart det är ett lyxproblem att inte ha nog med valpar till alla bra köpare, men jag är samtidigt gräsligt glad för de köpare vi har på denna kullen! Vilken valp som hamnar vart bestämmer jag när de är större och visar sina personligheter.

IMG_5981 IMG_5966

 

Marshall

IMG_5970 IMG_5969

 

Blaze

IMG_5975 IMG_5978

 

Pippi

IMG_5976 IMG_5964

 

Dora

IMG_5974 IMG_5980

 

Shine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.