Lakritskaramellerna är här!

Igår föddes så vår E-kull. Sex stycken svarta små karameller, två pojkar och fyra flickor! Glassa var lugn och trygg genom hela förlossningen och har tagit modersrollen på ett självklart och lika tryggt sätt. Det är lika häftigt varje gång att se oerfarna tikar instinktivt förstå vad de ska göra. 

Tyvärr är en av tikarna väldigt liten och outvecklad. Hon är full av energi och äter med god aptit och det är, vad vi kan se, inte något fel på henne. Vi stödmatar och hjälper henne konkurrera vid tuttarna och så hoppas vi på det bästa.

Vi njuter för fullt av de små och börjar samtidigt att gå igenom alla valpspekulanter för att ta beslut om vilka som ska få lov att dela sitt liv med våra karameller. Vem som hamnar var kommer dock inte bestämmas förrän de är större och deras personligheter kommit fram. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.