E-kull på väg!!

Oj vad dålig jag är på att uppdatera här! Bättring på den punkten för nu väntar vi valpar igen!

För två veckor sen gjorde jag och en av mina äldsta och bästa vänner en galen resa och bilade ToR Piteå på en helg. Två småbarnsmorsor på vift som plötsligt fick tid att prata till punkt utan alla barn runt oss och pratade gjorde vi! Vi satte inte ens på radion i bilen vare sig på uppvägen eller hemvägen. 😄

Däruppe i kylan fick Glassen dejta fina Jabber, vi fick uppleva lite riktig vinter vilket vi inte haft alls här i år och så fick vi umgås med Jabbers underbara matte Lisa såklart. Lisa ägde Focus ur vår C-kull så även henne känner jag sen många år. Nu hoppas vi såklart att vår resa ger resultat i ett gäng riktigt fina och roliga små valpar och det blir spännande att se om Glassa är rödbärare eller inte.

Den här kullen är speciell för mig för det blir fjärde generationen efter vår Carrey. Alla generationer utom Glassas pappa Harry har bott hos oss. Carreys kullsyster är också Jabbers farmor så vi dubblar de generna, om än långt bak. Inavelsgraden är ändå bara 0,8%, men det ska bli riktigt roligt att se hur mycket av de fina ”Carreygenerna” som slår igenom! Läs mer om kullen under Valpar.

IMG_2035

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.