Nya äventyr!

I lördags blev valparna 8 veckor och var först hos veterinären och fick ok i rumpan på förmiddagen och efter några timmars sista vila med syskonen så åkte Zane, Mimmi och Jay till sina nya hem. Deras nya namn är Ghost, Dizla och Frey. På söndagen åkte även Lloyd (som ska fortsätta heta Lloyd) till sitt nya hem. Alla valpköparna är så himla bra och jag är stolt och glad att få välkomna dem till vårt gäng!

Kvar hemma några dagar till är Cole som ska heta Ash. Han ska bo hos min bästa vän Charlie. Kai, som ska heta Rumor, är kvar till slutet på oktober eftersom han ska rabiesvaccineras innan han åker till Lattes uppfödare Kim i Holland. Och så har vi ju lilla Nya. Hon stannar här hos oss och kallas för Maja. Hon har utvecklats till kullens vilde med ett humör och kamp som heter duga de senaste veckorna så det ska bli minst sagt spännande att se henne växa upp och mina förhoppningar är såklart höga. 😊

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.