Mindre än en vecka kvar!

Valparna fyllde sju veckor i helgen och nu är det mindre än en vecka kvar innan de börjar flytta ur boet! Alla utom Lloyd är sålda (det fortsätter att gå troll i valpköparna, så många bra som tvingats tacka nej i sista stund 😕), men så rolig, söt och social som han är så kommer rätt ägare att hitta honom snart. Det är jag säker på 😊

I veckan jobbar jag bara en enda dag och det är tur det för det är fullbokat med veterinärbesiktningar, ögonlysningar, valptest och en massa annat. Vi ska hinna med en sista omgång ståbilder och en hel massa miljöträning och därimellan en massa mys och gos såklart. Det är bitterljuvt det där med att leveranshelgen närmar sig. Jag kommer sakna dem var och en massor, men att få uppleva den nyförälskade glädjen hos valpköparna, se de små växa upp och utvecklas ihop med sina nya mattar och hussar och inte minst få den tid och kärlek de behöver (och som man får svårare och svårare att räcka till för till en hel kull när de närmar sig 8 veckor) gör det värt saknaden många gånger om!

image image

Jay, Kai och Nya.

image image

Lloyd, valparnas hederstant (och en av mina bästa vänner) Anna och Cole.

image image

Mimmi och Nya.

image image

Cole och Lloyd.

image image

Kai och Cole.

Inser att det råkade inte bli en enda bild på Zane. Det får bli extra på honom en annan dag. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.