5,5 vecka

Valparna är 6 veckor nu och jag blir mer och mer kär i dem allesammans! Jag är såklart väldigt partisk och älskar dem alla, men de imponerar på mig hittills både genom att vara välbyggda och ännu mer genom att vara sociala, framåt, nyfikna, orädda och fulla i bus. Jag tvivlar inte på att de kommer göra sina framtida mattar och hussar väldigt glada och ge dem ett och annat grått hår.

Det har tyvärr gått lite troll i valpintressenterna och flera riktigt bra och seriösa intressenter har av olika anledningar fått hoppa av. Därför är fortfarande ett par hanar och en tik till salu, men med is i magen så är jag säker på att precis rätt hem dyker upp.

I helgen är det dags att börja upptäcka den stora världen utanför hemmet. Det ska bli riktigt spännande att se hur de tacklar bilåkning, utflykter i skogen, hos vänner, till havet och till mitt jobb på ett äldreboende! Bilderna är från i onsdags när valparna är 5,5 vecka. Nya ståbilder finns också på D-kullens sida.

IMG_3163 IMG_3164 IMG_3205 IMG_3243 IMG_3317 IMG_3318 IMG_3353 IMG_3408 IMG_3394 IMG_3409 IMG_3449 IMG_3457

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.